Glas schilderijen

Glas schilderijen zijn nog steeds helemaal in trend en passen eigenlijk in elk interieur. Een glas schilderij zorgt voor een moderne en strakke straling. Doordat de foto achterop het glas geprint is, wordt je figuurlijk het schilderij ingezogen en ervaar je een prachtige diepte in het schilderij.

60 producten

Pagina
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

60 producten

Pagina
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Glas schilderijen bestellen

Een glas schilderij is een uniek sieraad voor jou wand! Een glas schilderij is een glasplaat waarop een hoge resolutie foto geprint wordt door middel van UV print technologie, hierdoor komen de glas schilderijen helemaal tot leven. Glas kunst geven je interieur een moderne twist die je zeker kunt laten zien. Of je nu op zoek ben naar een klein exemplaar van 90x60 cm of een grotere druk van160x110 cm, onze collectie glasschilderijen is divers.

fotoschilderij op glas

Glas schilderij kopen

Een foto glasschilderij heeft een groot voordeel de kwaliteit langdurig behouden blijft. Door de manier waarop dit foto schilderij gemaakt wordt, is het bestand tegen de invloeden van licht en vuil, waardoor de kleuren beter tot recht komen. Je kan dus jarenlang genieten van het kunstwerk aan de muur, zonder dat de intensiteit van de kleur minder wordt.

Een Glazen schilderij is een uniek sieraad voor je muur

Ons aanbod van foto kunst op glas bestaat uit diverse soorten. Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten afbeeldingen binnen deze categorie. Zo hebben we schilderijen op glas van auto's, dieren en bijvoorbeeld prachtige landschappen en stedelijke vergezichten. Bekijk het ruime aanbod en maak jouw keuze. Bedenk vooraf wel goed waar je het wil ophangen. Is er genoeg ruimte voor een groot glas optie of kan je beter gaan voor een kleine variant?