Facebook Pixel

Over Schilderijbestellen

onze schilderijen

Wie zijn wij?

Ontstaan uit een hobby en passie voor hedendaagse kunst. Nu een professioneel bedrijf met een gedreven passie voor kunst en klanttevredenheid. Sinds onze oprichting in 2016 hebben we maar één doel: Moderne kunst bereikbaar maken voor jou. Wij geven advies met verstand van zaken en de nodige ervaring. Jou tevreden stellen met onze service staat bij ons op nummer 1, beloofd.

Het gezicht achter Schilderijbestellen

Mijn naam is Amber Sardine en ik ben eigenaar van Schilderijbestellen.nl. Kunst geeft mij kracht en energie, sinds mijn jeugd ben ik bezig met schilder- en fotokunst, een passie dus! Ik heb de afgelopen jaren veel contacten opgedaan met kunstenaars en fotografen over de hele wereld. Op een moment dacht ik "wat zou het toch mooi zijn als iedereen deze kunst binnen handbereik heeft". Hieruit is mijn bedrijf ontstaan met een kernwaarde: Moderne en hedendaagse schilder- en fotokunst bereikbaar maken voor iedereen.

Onze Schilderijen webwinkel

Ons familiebedrijf bestaat sinds 2016 en wij werken met veel plezier en een gemotiveerde instelling in de fotokunst en schilderijen branche. Inmiddels een team om jou heel erg blij te maken met moderne kunst. Als je professioneel wordt, ontstaan ook professionele vragen. Waar gaan we heen? Wat zijn de nieuwste trends? Antwoorden die continue veranderen of trends die veranderen. Samen met onze kunstenaars zorgen wij ervoor dat jij de nieuwste prachtige schilderijen kunt bestellen.