&noscript=1" />

Figuratieve Schilderijen

65 producten

Pagina
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

65 producten

Pagina
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Figuratieve schilderijen

Bekijk onderstaand aanbod van figuratieve - of figuranten - schilderijen. Prachtige handgeschilderde exemplaren, volledig gemaakt met de mooiste olieverf. Kosten noch moeite zijn gespaard om jou een divers aanbod van deze doeken te bieden. Er zijn kunstwerken beschikbaar in diverse varianten en afmetingen, zodat er altijd een doek is dat past bij jouw interieur.

vrouwen olieverf kunst

Wat zijn figuratieve schilderijen?

Figuratieve schilderijen zijn het tegenoverstelde van abstracte schilderijen. In onze figuranten collectie zit enorm veel kleur om de impressies nog beter naar voren te laten komen. Het assortiment van onze figuratieve schilderijen bestaat uit werken van kleurrijke portretten tot pastelkleurige modellen. Deze werken hebben gemeen dat het altijd om mensen draait. Of het nu een close-up, een portret of een doek is met een aantal personen, deze schilderijen geven een mooi beeld van de mens in al zijn of haar schoonheid.

Aanbod figuratieve schilderijen

Ons aanbod met figuratieve schilderijen is immens. Er is genoeg keus om u optimaal te bedienen. Hierdoor gaat u zeker slagen in het kopen van een schilderij. In onze figuratieve schilderijen komen veel felle en gevarieerde kleuren aan bod. Tevens hebben wij:

  • Figuratieve olieverfschilderijen;
  • Moderne figuratieve schilderijen;
  • 3D metaal schilderijen.
Tot slot zijn er op onze figuratieve schilderijen vrouwen afgebeeld, maar ook mannen, dieren, natuur en vervoersmiddelen. Nogmaals, genoeg keus om u optimaal bedienen in het kopen van een schilderij dat bij u en uw interieur past.

Meer schilderijen

Behalve deze galerij bieden we natuurlijk nog veel meer soorten schilderijen aan in onze webshop. Houd je meer van de natuur, de zee of dieren? Of is abstracte en moderne kunst  helemaal jouw smaak? Links op de pagina zie je alle categorieën waar je uit kan kiezen. Ga gerust een aantal pagina's langs om je oog te laten vallen op het perfecte olieverfdoek. Je bestelt gemakkelijk online en hebt daardoor het schilderij snel in huis.