Facebook Pixel
Bestellen bij Schilderijbestellen
Dat doe je heel eenvoudig
Een bestelling bij ons plaatsen, da's zo geregeld. Hieronder kun je lezen hoe je een schilderij bij ons kunt bestellen. Wij doen er alles aan om jou gelukkig te maken en daarom is het bestelproces zo makkelijk mogelijk.

Bestellen doe je in 4 simpele stappen

1. Zoek je product(en) in onze winkel

Weet je al wat je wil bestellen? Dat is mooi zoek dan je product(en) in onze winkel. Voeg je product(en) toe aan je winkelmandje via de grote gele bestel button. Je kunt je bestelling direct afrekenen of nog even verder gaan met producten toevoegen.

2. Kies je factuur- en leveringsadres

Je bent overdag natuurlijk ook druk aan het werk! Geen probleem je kunt je bestelling eenvoudig op je werk laten bezorgen, kies eenvoudig een ander leveradres.

Och je hebt toch nog iets extra's nodig? Je kunt eenvoudig doorgaan met winkelen door op "Ga verder met winkelen" te kikken.

3. Heb je een account bij ons?

Dat is mooi je kunt nu snel je gegevens kiezen en het bestellen gaat lekker snel!

Heb je nog geen account? Wij willen je bestelling natuurlijk snel en goed bij je leveren, hiervoor hebben we wel wat gegevens van je nodig. Vul je adres gegevens in en controleer ze goed. Je kunt natuurlijk ook gewoon bestellen zonder een account, vul dan je gegevens in en controleer ze goed. Wij raden je aan om een account bij ons aan te maken dan gaat alles veel sneller. Maak hier je account aan

4. Checken en betalen?

Ja helaas betalen moet dan ook gebeuren, kies een van onze betaalmethodes die jij prettig vindt.

Check je gegevens en bestelling, wij laten je een overzicht zien van je bestelling. Service van Schilderijbestellen, doen we graag!

Wij gaan rennen voor je bestelling! Beloofd

Bedankt voor je bestelling. Dat was het dan. Je bestelling is geplaatst, wij sturen je netjes een bevestiging en gaan aan de slag. Je krijgt een e-mail op de avond voor de levering met een tijdvak van levering voor de volgende dag