Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Kleur

Bloemen Schilderij

Desc
per pagina
 1. Rond glas schilderij bloemen 70 cm Rond glas schilderij foto kunst flamingos
  € 154,00
 2. Schilderij groen gele cactus 60x60 Schilderij groen gele cactus 60x60
  € 79,00
 3. Schilderij zes witte dahlias 100x100 Schilderij zes witte dahlias 100x100
  € 144,00
 4. Schilderij bloemen oranje paars 80x80 Schilderij bloemen oranje paars 80x80
  Speciale prijs € 109,00 Normale prijs € 119,00
 5. Schilderij bloemen paars oranje 80x80 Schilderij bloemen paars oranje 80x80
  Speciale prijs € 109,00 Normale prijs € 119,00
 6. Schilderij herfstachtige bladeren en bloemen 80x80 Schilderij herfstachtige bladeren en bloemen 80x80
  Speciale prijs € 109,00 Normale prijs € 119,00
 7. Rond glas schilderij rozenmuur 80 cm Rond glas schilderij rozenmuur 80 cm
  € 134,00
Desc
per pagina

Bloemen schilderijen online kopen

Schilderij met Bloemen is één van de meest verkochte schilderijen. Door de vrolijke print met vaak veel verschillende kleuren past het in bijna ieder interieur. Er zijn zoveel verschillende bloemen in de wereld en daarom is de keuze in bloemen schilderijen enorm. Van een prachtige schilderij met lavendel velden, tot een subtiel schilderij met grijze aronskelken, of wat te denken van een bloemen schilderij met rode klaprozen. Het is een stukje natuur wat je in huis haalt en het geeft binnen no-time een vrolijke uitstraling. Bloemen schilderijen zie je eigenlijk overal. Zowel in kantoorruimtes als in massagesalons. Bloemen schilderijen zorgen overal voor een mooie toevoeging aan een kale of lege muur.

Schilderij met Bloemen

Soorten schilderij met bloemen

Iedereen houdt van verschillende soorten bloemen. De een wil misschien een klassiek zwart/wit schilderij met rozen, terwijl de andere het liefst een zo vrolijk mogelijk schilderij met een gekleurd bloemenveld wil hebben. Wij bieden verschillende schilderijen met bloemen aan. In ons assortiment vind je ook schilderijen met één bepaalde kleur. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een blauw thema. Wanneer er bijvoorbeeld veel blauwe accessoires in het interieur aanwezig zijn, dan kan er gekozen worden voor een schilderij met bloemen dat hier mooi op aansluit. Naast schilderijen met bloemen bieden wij ook een aantal schilderijen met bomen aan. Een bomen schilderij geeft net een andere sfeer dan een bloemen schilderij. Vaak bevat een schilderij met bomen wat minder felle kleuren en geeft al snel een natuurlijke sfeer in de ruimte. 

Naast deze schilderijen hebben we nog veel meer keuze aan diverse soorten prachtige doeken; bekijk ook het aanbod van

Moderne schilderijen
• Schilderijen met zeegezichten
3D schilderijen
• Dieren schilderijen

Bloemen schilderij ophangen

Ben je opzoek naar een vrolijk, klassiek of modern schilderij? Kies dan voor een bloemen schilderij. Wij bieden ze aan in verschillende afmetingen zodat er altijd een schilderij tussen zit die past in de ruimte waar je het schilderij op wil gaan hangen. Ga voor een groot bloemen schilderij voor bijvoorbeeld in de woonkamer, en een kleiner schilderij voor bijvoorbeeld de badkamer. Je kunt het schilderij dat je in gedachten hebt gemakkelijk online bestellen en gratis thuis laten bezorgen!