Bloemen Schilderijen

Tonen als Foto-tabel Lijst
Desc
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Desc
per pagina

Schilderijen van bloemen kopen

Schilderij met Bloemen

Bloemen schilderijen zijn letterlijk prachtige blikvangers. De kleuren en vrolijkheid die eraf spat is werkelijk schitterend voor in je interieur. Met bloemen kunst haal je de natuur in huis. Doordat er veel bloemen soorten zijn heb je enorm veel variatie in onze schilderijen collectie. We hebben honderden schilderijen van bloemen. Geef je lege muur een kleuren boost voor een blikvanger in je keuken of slaapkamer. Naast dat het kleurrijk is heeft het ook een romantische invloed. Rozen zijn het symbool van de liefde. Of een lavendel schilderij geeft evenwicht en toewijding. De paarse gloed van de bloemen van de lavendel geven een bepaalde sfeer waardoor je kalmeert en in balans voelt.

Bloemen, dieren, natuur schilderijen

Natuur, bloemen en dieren zijn twee handen op een buik. Deze schilderijen worden dan ook vaak met elkaar gecombineerd. Puur omdat het natuur schilderijen zijn en dit thema gaat altijd samen. Zie een paar voorbeelden hieronder.

Schilderij met BloemenSchilderij met Bloemen

Het glas schilderij van de bloemen en vogels gaat in harmonie met de vogels en de blauwachtige bloemen in het kunstwerk Dit schilderij heeft een metallic coatinglaag erop verwerkt hierdoor geeft het een luxe en sprankelend impressie. Het andere schilderij met de bloemenveld heeft subtiele pastelkleuren. Licht blauw, groen, geel en wit tinten. Het geeft een natuurlijke rust. Als naar beide kijkt gaat dit ook perfect samen. Ook al zijn het twee totaal verschillende schilderijen de ene glas met bling bling en de ander olieverf schilderij met subtiele en zachte kleuren.

Afmetingen van bloemen collectie

Schilderij met Bloemen

De schilderijen die wij in de bloemen collectie hebben zijn zeer verschillend betreft formaat. Van klein naar groot de keuze is enorm. Hieronder zie je een lijst met alle afmetingen van de bloemen schilderijen die in de categorie bloemen voorkomen.

- 50x50

- 60x80

- 74x74

- 80x80

- 100x100

- 118x70

- 120x60

- 120x80

- 150x50

Hou jij ook zo van bloemen en wil je altijd bloeiende bloemen in huis halen dan zijn onze bloemen schilderij perfect voor je. Mocht dit niet het geval wezen kunt je altijd binnen 14 dagen niet goed geld terug garantie.