Facebook Pixel

Beton schilderij lion

Niet op voorraad
De grootste Schilderijen shop van Nederland

 

gratis verzenden
gratis retourneren
bezorging op afspraak
achteraf betalen

Wij printen deze supergave foto direct op echt beton. Je leest het inderdaad goed, “echt beton”, deze techniek is helemaal nieuw en zorgt voor een unieke uitstraling. Je ziet namelijk de structuur en rustieke tekeningen van het beton door de fotokunst heen. Dit geeft een stoere en stijlvolle uitstraling. Onze beton schilderijen worden afgewerkt met een ultra matte kristalheldere coating voor optimale bescherming.

 

Onze fotokunst schilderijen produceren wij volledig in onze eigen productie, hierdoor garanderen wij dat jou schilderij 100% aandacht krijgt.

Wij werken alleen met fotorealistische productie machines, hierdoor printen wij jou schilderij op beton met een zeer hoge resolutie tot maar liefst 1440 DPI. Dit komt overeen met museum kwaliteit prints.

 

Eigenschappen:

- Hoogwaardige kwaliteit print met haarfijne details

- Nieuwste trend van 2022

- Direct op te hangen met 2 schroefjes

- Zwevend onzichtbaar ophangsysteem

- 100% niet mooi geld terug garantie

Onze schilderijen zijn voorzien van een onzichtbaar ophang systeem op de achterzijde. De ophangplaten hebben we al voor je op het schilderij bevestigd, zodat jij niet meer hoeft te plakken.


Je kunt het schilderij eenvoudig ophangen met twee schroefjes in de muur. Of bestel onze handige ophang set direct mee dan ben gelijk helemaal klaar om je schilderij op te hangen.