Landelijk klassiek

14 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Klassiek Landelijk woonstijl

Klassiek Landelijke Kunst

Met dit interieur speelt de natuur een grote rol landelijk in dit thema moet je denken aan hout, dieren en bloemen. De collectie hout schilderijen die wij tegenwoordig hebben zijn alleen geprint. Hier speelt natuur en dieren een hoofdrol. Ouderwets gezelligheid en een knusse woning staan centraal. Een klassiek gebaar schilderijen met bloemen. Van oudsher staan bloemen in de spotlight. Het materiaal wat voor deze schilderijen gebruikt wordt is van Berkenhout. De afbeelding die je hierboven ziet staan is een voorbeeld.

Het mooie van deze stijl is dat het romantisch is het is een gemoedelijke en intieme sfeer. Dit geeft gelijk een warm en gezellige indruk. Wat ook een belangrijke rol in dit interieur speelt is dat je het buiten naar binnen haalt. Denk bijvoorbeeld aan dieren schilderijen. Vaak als je in een landelijk klassiek huis komt zie je een schilderij van dieren of bloemen.

Bloemen Kunst

Klassieke warmte en bloemen schilderijen

Dit prachtige interieur heeft warme kleuren zoals beige en bruin pastel tinten. Met een schilderij van bloemen haal je tuin naar binnen en verbind buiten met binnen. De kast rechts in de hoek is ook van hout warm element. De bankstellen hebben een grijze kleur wat rust en eenheid creëert. De kussens draaien ook een rol natuurlijk. Omdat de stijl zo rustig en romantisch is kun je een mooi printje terug laten komen op de kussens. Alle printen zijn verschillend maar omdat dezelfde warme kleuren worden gebruikt past het perfect in dit huis. De staande lamp naast de sofa heeft dezelfde kleur en stof als de bank. De hanglamp vanaf het plafond heeft een warme koperen kleur deze kleuren komen ook weer terug in de muurverf. Schilderijen en woonstijlen draaien een enorme belangrijke rol het past goed of misschien ook niet. Hierboven in de foto’s zie je dat het in harmonie gaat met de woonstijl. Hieronder zie je een foto waar het niet goed samen gaat en wat het kan doen voor je interieur. Denk daarom goed wat je eerst in huis haalt voordat je een schilderij koopt. Wat past bij mij? Wat vind ik mooi? Wat voor kleuren moet ik rekening houden?

Bloemen Kunst

De foto die hierboven wordt gebruikt is een schilderij die wat minder goed samen gaat met het interieur. Het materiaal is van glas dit geeft een luxe en strakke uitstraling. Deze woonstijl is romantisch en klassiek. De foto van de spuitbus en de kleuren die gebruikt worden komen niet terug in dit design. Soms gaan andere stijlen hand in hand met elkaar, maar in dit geval wat minder. Mocht je er van houden om een knal schilderij te gebruiken is dat altijd mogelijk.