Industrieel vintage

20 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Industrieel en vintage interieur

Industriële Kunst

Industrieel de robuuste sfeer heerlijk stoer en het gevoel dat je letterlijk een fabrieksgebouw binnen loopt. Hoog plafond en de steunbalken die zichtbaar zijn voor het blote oog. Ruimtelijke met een vleugje vintage is wat industrieel wonen een klein beetje omschreven wordt. Zichtbaarheid staat hoog in het vandaal in deze woonstijl. Materiaal zoals beton, stenen, metaal, steigerbuizen komen veel voor in dit genre. In de afbeelding hierboven zie je duidelijk wat industrieel wonen op lijkt. De zithoek is voor zien van leren meubilair. Leer is een stoer materiaal en onmisbaar in dit interieur. De vloer is voorzien van beton en de muren hebben een grijze baksteen als een prachtige blikvanger in de ruimte. De lampen die naast de bank staan hebben een stalen frame en de kap een neutrale beige kleur om er wat warmte in de ruimte te brengen.

Hoe kies jij een schilderij uit?

Let op wat voor kleuren er in je huis voorkomen. In een krachtig sfeer zoals vintage industrieel wordt er niet veel kleur gebruikt. Het rvs schilderij wat je op de wand ziet hangen is een strak en heeft een afbeelding van een treinstation. Hier ook zie je alle steunbalken van staal die zichtbaar zijn. Hierdoor komt het schilderij perfect tot z’n recht. Dezelfde kleuren komen voor in het interieur en het formaat past precies boven de leren bankstel. Het beige van de lampen komen terug in het schilderij waar het licht binnenvalt van het treinstation. Met dit soort gedachte kun je het beste beginnen wanneer je een schilderij koopt. In deze stijl is het goed om te denken hoe groter hoe beter het schilderij. De hoge ramenpartijen en ruimtelijke inzicht geeft het een flinke indruk. Alles moet de juiste proportie hebben. Als je bijvoorbeeld een te klein schilderij op hangt valt die weg. Zie foto’s hieronder bijvoorbeeld. Er is niks mis met de foto zelf maar formaten spelen een grote rol in deze categorie. Het schilderij wat te klein is valt weg in deze ruimte omdat het veels te klein is. De andere foto’s is een goede vergelijking dat het de goede formaat is. Het rvs schilderij is een eye – catcher in deze prachtige krachtige woonkamer.

Industriële Kunst

Wat vind jij van vintage?

Industriële Kunst

Vintage meubels gaan hand in hand met industriële elementen. Vindt de perfecte balans tussen retro en industrieel en geeft een beetje warmte op de betonnen vloer. De houten stoel die bekleed is met een donker groene stof geeft een nostalgische sfeer. Vroeger werden er foto’s afgedrukt met de sepia kleuren zoals je hier ziet in dit rvs schilderij. Het is helemaal terug van weggeweest. Heb jij een voorkeur voor vintage stijl? Kijk dan terug in de tijd wat geeft jou z’n warm en bekend gevoel bij een foto? Wij hebben een aantal erfgoed schilderijen typisch iets van meer dan 25 jaar geleden.