Bohemian

14 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Bohemian Interieur

Bohemian Kunst

Het interieur waar kleur en regels geen spel speelt. Boho stijl staat voor extravagant, reizen , wereld en een tikkeltje gestoord in kleur en veel patronen door mekaar. Veel persoonlijkheid en als je veel reist laat je dat terug zien in je interieur. Het is eigentijdse stijl die niet voor iedereen weg is gelegd, maar wat is het mooi om elk stukje product, schilderij of meubel die een bijzondere herinnering heeft teruf te laten komen. Bohemian is een mengelmoes van verschillende stijlen samen. Bloemen, strepen en cirkels spelen hierin ook een grote rol. De foto hierboven heeft een prachtige bloemen schilderij van beige kleurige hortensia. De rondingen komen terug in de stoel en het tafeltje en de accessoires die je ziet staan. Naast het schilderij hangt een macramé decoratie vlechtwerk maakt ook veel onderdeel uit bij dit unieke interieur. Materiaal wat je vaak ziet in de boho design is riet, blanke hout en beton. In het mandje zie je een palmwaaier staan dit sul vaak tegen komen in grote hoeveelheden. De strepen vind je vaak terug in het vloerkleed zoals je hier ziet maar dat kan natuurlijk ook ergens terug laten komen. Zoals op de muur of in je meubels.

Boho kleuren en schilderijen

Bonte Kunst

Natuur elementen in de boho stijl geven een stukje rust en warmte. Het ronde glas schilderij van de vos heeft bruin en beige kleuren. Het gaat goed in harmonie met de kussens en bonte deken die op het bed liggen. Deze impressie van bohemian is wat serener en heeft zachte kleuren en materialen in dit interieur. De vloerkleed is van een stug materiaal ook wel jute genoemd. Zelf de planten pot heeft een grijs stofje.

Kleurrijke Kunst

Heerlijk zoveel planten en kleuren echt typisch boho extravagant! Het ronde schilderij met een knalrode roos en groene klimop geeft et de ultieme jungle sfeer. Zoals je ziet spelen ze hier met verschillende impressie het kluisje die rechts naast het bed staat is industrieel. De knalrode muur van bakstenen geeft een goede blikvanger en kleurrijke invloeden. Het groene van de kussens komt terug in de planten. De planten soorten die in deze interieur voorkomen zijn trendsetters. Links naast het bed staat de enorme monstera en rechts een sinaasappelplant en een palm. Haal het buiten naar binnen en geef je interieur een boost.