Moderne Schilderijen

60 producten

Pagina
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

60 producten

Pagina
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Moderne schilderijen bestellen

Bij moderne schilderijen denken veel mensen aan kunstwerken die bestaan uit vreemde vormen in onjuiste verhoudingen. Of juist aan schilderijen die zo simpel lijken te zijn, dat ze het zelf ook hadden kunnen maken. Niets is echter minder waar. Natuurlijk bestaan er moderne abstracte schilderijen, maar er zijn ook veel soorten die als moderne schilderijen worden gezien, omdat er een nieuwe techniek of nieuwe materialen zijn gebruikt bij de totstandkoming van het beeld wat de maker voor ogen had.

Moderne schilderijen zijn altijd uniek in hun soort. Moderne kunstenaars experimenteren graag met nieuwe soorten verf en schildertechnieken. Dat levert prachtige kunstwerken op die je nog niet eerder zag. Het aanbod aan moderne schilderijen loopt daardoor dan ook erg uiteen, van bloemen tot boten tot pure abstractie. Toch kun je over het algemeen stellen dat een modern schilderij wordt gekenmerkt door het kleurgebruik en bijzondere vormgeving, waardoor je soms twee keer moet kijken voordat je de essentie van het kunstwerk ziet.

Moderne schilderijen

Unieke collectie moderne schilderijen

Zoals je in het onderstaande assortiment kan zien, zijn er mooie werken in modern abstracte vorm met veel sprekende kleuren die de sfeer van een ruimte bepalen, maar ook rustgevende schilderijen van een dobberend bootje op een meer. Alle schilderijen die je hier vindt zijn met de hand geschilderd met olieverf op canvas doek. Daarbij is gebruik gemaakt van de beste materialen, waardoor elk schilderij een meesterwerk op zich wordt. Daarbij kun je kiezen uit verschillende afmetingen. Zoek je iets voor aan een grote kale muur, of heb je juist behoefte aan een klein schilderijtje voor in de hal? Voor elke ruimte hebben we een geschikt doek op voorraad. Heb jij al een keus gemaakt? Word verliefd op één van de moderne doeken en bestel gemakkelijk online.

Modern schilderij online kopen

Ben je geïnteresseerd geraakt in één van onze prachtige moderne schilderijen? Lijkt het je wel wat om een mooi groot schilderij bij jou thuis aan de muur te hebben hangen? Als je een keuze hebt gemaakt, dan zie je precies hoe lang het duurt voor we het verzenden. We doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk in orde te maken en op te sturen. Binnen Nederland doen we dat trouwens helemaal gratis. En is het schilderij achteraf toch niet helemaal waar je naar op zoek was? Geen enkel probleem; binnen 14 dagen mag je het gewoon retourneren en een nieuw exemplaar bestellen.

Abstract Moderne schilderijen