&noscript=1" />

Kleurrijke Schilderijen

44 producten

Pagina
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

44 producten

Pagina
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Kleurrijke Schilderijen

Kleurrijk schilderij

De kleuren knallers onder de schilderijen. Van kleurrijk, kleurvol een kleurig schilderij voor aan je muur. Onze categorie kleurrijke schilderijen heeft olieverf schilderijen, glas schilderij, dibond en rvs schilderijen voor ieder wat wils. Kleurrijke kunst is enorm intrek! Het is niet voor iedereen weggelegd over smaak valt te twisten. Het kleurrijk schilderij die je hierboven ziet staan is van rvs. Nummer 5 en de knal oranje kleur geven het een unieke blikvanger in je interieur. Het kleurig schilderij heeft een bepaald structuur in de foto dat het uit droogt en verroest. Het verf bladert er letterlijk af. De afmetingen van dit kleurrijk schilderij is 118x70.

Kleurrijk schilderij

Kleurig schilderij

Het kleurrijk glas schilderij van een prachtige fotomodel. Haar make-up, hoofdstuk en kleding is enorm kleurvol!. Haar hand en huid is het enige gedeelte wat geen kleur heeft. De kleurrijke sjaal die om haar hoofd is gewikkeld. Heeft de kleuren oranje, groen, paars, en roze. Een paar koper rode vlechten vallen ervoor langs en een ketting die er ook door heen is gewikkeld. Alle kleuren van haar kleding komt terug in haar make-up. Haar lippen zijn paarse kleur en de oogschaduw is oranje en groen. Het formaat van dit kleurrijke kunstwerk is 80x120. Er zijn verschillende soorten kleurrijke schilderijen de papegaai schilderij is totaal wat anders dan de geprinte foto schilderijen.

Kleurrijk schilderij

Het olieverf schilderij van deze kleurrijke papegaai schilderij heeft de kleuren rood, oranje, blauw, groen, geel en wit. Dit kleurrijk schilderij heeft ook een dikke structuur erop. De verf stroken zie je enorm goed. De kunstenaar heeft dit express gedaan om de veren tot leven te laten komen. Hetzelfde verhaal is met de snavel en achtergrond. Onze schilderijen zijn uiteraard gewoon online te bestellen. Wij verzenden alle schilderijen gratis. Als extra service hebben wij de 14 dagen niet mooi garantie. Ook dit kun je kosteloos retour sturen. Wil je geen ander schilderij bestellen dan krijg je gewoon je geld terug. Heb je nog vragen, dan kun je ons altijd benaderen via e-mail, telefoon of je vult het contact formulier in.