Kleding & Schoenen Schilderijen

7 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Fashion schilderijen

De schilderijen van kleding en schoenen zijn heel erg uitgesproken. Er wordt namelijk veel met kleuren gewerkt waardoor deze schilderijen erg echt uitspringen. Los van de kleuren is hetgeen wat er afgebeeld wordt is ook regelmatig niet alledaags. Bekijk bijvoorbeeld eens de korte spijkerbroek, of de vrouw met paraplu. Dit zijn niet alledaagse schilderijen. Hierdoor maak je echt een statement met wat er aan je muur hangt. Besef ook dat alles handgeschilderd en uniek is. Een mooie manier om het interieur de laatste zet te geven tot perfectie.

Schilderij schoenen

Verschillende afmetingen schilderijen van kleding en schoenen

De schilderijen zijn er erg uitgesproken maar natuurlijk ook subtiel. Er zijn een aantal met zachte vormen en tinten. Dit maakt een schilderij opgaan in de rest van de kamer. We hebben veel verschillende afmetingen en varianten.

• Een vierkant schilderij van 70 x 70
• Een schilderij in de breedte van 120 x 60
• Een schilderij in de lengte 50 x 130

Los van de verschillende afmetingen hebben we natuurlijk ook nog een aantal andere onderwerpen. Bekijk bijvoorbeeld eens de prachtige zeezichten, dieren en abstracte schilderijen.

Direct online bestellen

Alle schilderijen zijn direct bij ons in de shop te bestellen. Of het nu gaat om de eten&drinken schilderijen of die van Boeddha. Bij alle schilderijen willen wij dat dit het schilderij is dat jij graag wilt. Mocht het schilderij niet precies zijn wat je zoekt? Wij nemen het schilderij kosteloos retour en jij krijgt gewoon je geld terug. Deze regeling geldt wel bij schilderijen die binnen 14 dagen retour komen. Daarna kun je kijken of er een ander schilderij beter bij jouw wens past.