Gebouwen Schilderijen

10 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Gebouwen schilderij

Schilderijen van gebouwen dragen bij aan de urban style van jouw interieur. Een stoer gebouw op een mooi groot doek heeft een versterkend effect op de sfeer die je met de rest van je inrichting uitstraalt. Een schilderij van een gebouw kan ook een diepere betekenis hebben. Wanneer je bijvoorbeeld ten huwelijk bent gevraagd op de Eiffeltoren of een ander bekend gebouw is het natuurlijk leuk om dan een kunstwerk van dat bouwwerk in huis te hebben. Dat kan een miniatuur zijn maar natuurlijk ook een uniek handgeschilderd oliefverf schilderij.

gebouwen schilderijen

Soorten schilderijen van gebouwen

Gebouwen schilderijen bestaan in diverse stijlen. Zo hebben we moderne en abstracte schilderijen met veel kleur, strakke lijnen en een karakter dat past in een modern interieur. Daarnaast hebben we ook schilderijen die wat meer lijken op schetsen en meer gemaakt zijn met lichte en (donkere) grijstinten. Binnen die soorten schilderijen zijn er ook weer verschillende verfstijlen gebruikt. Scroll gewoon even door het aanbod en aanschouw wat we allemaal te bieden hebben.

Gebouwen schilderij bestellen

Heb je een keus kunnen maken? Heb je wel goed rekening gehouden met de afmetingen van het schilderij? Het is één van de belangrijkste factoren om rekening mee te houden; een te klein doek aan de muur kan wegvallen in de ruimte. Hoe dan ook, we bezorgen het schilderij gratis bij je thuis en wanneer je het schilderij hebt ontvangen en je bent toch niet helemaal tevreden, heb je altijd de mogelijkheid om het schilderij binnen 14 dagen te retourneren. Bekijk bovenstaand alle schilderijen van gebouwen die we momenteel aanbieden. Het aanbod varieert regelmatig, dus houd het aanbod in de gaten. En natuurlijk kun je altijd inspiratie op doen op pinterest.