Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Kleur
Formaat

Foto Schilderijen Plexiglas

Desc
per pagina
Desc
per pagina

Plexiglas schilderijen

Een plexiglas schilderij is een bijzondere vorm van eens kunstwerk. Net zoals bij een echt glazen schilderij, geef het flas een mooi diepte effect aan de print. Ook de glans die zo'n soort schilderij krijgt is erg bijzonder. Je ziet een duidelijke verandering van het schilderij bij zonnig weer ten opzichte van een donkere dag of de avond. De sfeer van het schilderij verandert dus mee met de lichtinval en dat is een uniek gegeven. Plexiglas schilderijen zijn één van de nieuwe trends op het gebied van wanddecoratie. Het materiaal is duurzaam en van de beste kwaliteit. Zo blijft jouw foto schilderij voor een heel lange tijd mooi. Er treedt geen verkleuring op, doordat de afbeelding geprint is op het glas. En ook al is het kunststof, het heeft wel de uitstraling en eigenschappen van echt glas. Ook in zwart-wit is het effect van het plexiglas erg mooi te zien.

Plexiglas schilderij leeuw 120x160

Plexiglas assortiment

Door het effect van diepte dat dit type schilderijen zo kenmerkt, zijn de mooiste schilderijen op plexiglas bedrukt met landschappen of vergezichten over steden. Op die manier komen de eigenschappen van plexiglas het best tot zijn recht. Wij raden mede daarom ook aan om niet een te klein formaat te kiezen, maar pak het wat groter aan. Zo wordt het kunstwerk een echte blikvanger in jouw woning. 

Bekijk ons volledige assortiment hieronder en kies het schilderij dat bij jou past. En natuurlijk in je interieur past. Ga vooraf goed na welke afmetingen je kwijt kan in je huis.