Filteren

Foto Schilderijen Glas

Tonen als Foto-tabel Lijst
Desc
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Desc
per pagina

Glasschilderijen online bestellen 

Een glasschilderij is een uniek sieraad voor jou wand! Een glasschilderij is een glasplaat waarop een hoge resolutie foto geprint wordt door middel van UV print technologie, hierdoor komt het glasschilderij helemaal tot leven. Glasschilderijen geven je interieur een moderne twist die je zeker kunt laten zien. Of je nu op zoek ben naar een klein glasschilderij van 90x60 cm of een groot exemplaar van 110x160 cm, onze collectie glasschilderijen is enorm. Een echte trendsetter heeft in 2020 een prachtig schilderij van glas aan de wand hangen!

fotoschilderij op glas

Glasschilderij online kopen

Een foto glasschilderij heeft als groot voordeel de kwaliteit langdurig behouden blijft. Door de manier waarop dit foto schilderij gemaakt wordt, is het bestand tegen de invloeden van licht en vuil, waardoor de kleuren beter tot recht komen. Je kan dus jarenlang genieten van het kunstwerk aan de muur, zonder dat de intensiteit van de kleur minder wordt.

Uniek assortiment Glasschilderijen

Ons aanbod van glasschilderijen bestaat uit diverse soorten. Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten afbeeldingen binnen deze categorie. Zo hebben we schilderijen op glas van auto's, dieren en bijvoorbeeld prachtige landschappen en stedelijke vergezichten. Bekijk het ruime aanbod en maak jouw keuze. Bedenk vooraf wel goed waar je het wil ophangen. Is er genoeg ruimte voor een groot glasschilderij of kan je beter gaan voor een kleine variant?