Foto Schilderijen Glas

Desc
per pagina
  1. Dibond schilderij De Bij Dibond schilderij De Bij
    € 99,00
  2. Dibond schilderij woestijn en maan Dibond schilderij woestijn en maan
    € 169,00
Desc
per pagina

Glas schilderijen online bestellen 

Bij onze glas foto schilderijen wordt een hoge kwalitatieve foto direct op het glas geprint. Deze techniek noemen we ook wel uv printen. Klik hier om te zien hoe het in zijn werk gaat. Onze collectie bestaat uit enorm veel verschillende categorieën en verschillende afmetingen. De afmetingen glas foto schilderijen variëren van een kleine 90x60, tot middelgroot of een enorm exemplaar van een glasschilderij met formaat van 110x160.

fotoschilderij op glas

Glas schilderij online kopen

Een foto schilderij op glas heeft als groot voordeel de kwaliteit langdurig behouden blijft. Door de manier waarop dit foto schilderij gemaakt wordt, is het bestand tegen de invloeden van licht en vuil, waardoor de kleuren beter tot recht komen. Je kan dus jarenlang genieten van het kunstwerk aan de muur, zonder dat de intensiteit van de kleur minder wordt.

Assortiment foto schilderijen

Ons aanbod van glasschilderijen bestaat uit diverse soorten. Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten afbeeldingen binnen deze categorie. Zo hebben we schilderijen op glas van auto's, dieren en bijvoorbeeld prachtige landschappen en stedelijke vergezichten. Bekijk het ruime aanbod en maak jouw keuze. Bedenk vooraf wel goed waar je het wil ophangen. Is er genoeg ruimte voor een groot schilderij of kan je beter gaan voor een kleine variant?