Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Kleur
Formaat

Foto Schilderijen Glas

Desc
per pagina
  1. Rond glas schilderij roze zonsondergang 100 cm Zwart Wit Foto Leeuw Rond Glas Schilderij 100 cm
    Speciale prijs € 189,00 Normale prijs € 199,00
  2. Rond glas schilderij leeuw zwart wit foto 100 cm Rond glas schilderij arend 100 cm
    Speciale prijs € 189,00 Normale prijs € 199,00
  3. Rond glas schilderij arend 100 cm Rond glas schilderij foto kunst Golden Gate Bridge
    Speciale prijs € 189,00 Normale prijs € 199,00
Desc
per pagina

Glas schilderijen 

Bij onze glas schilderijen wordt een hoge kwalitatieve foto direct op het glas geprint. Deze techniek noemen we ook wel uv printen. Klik hier om te zien hoe het in zijn werk gaat. Onze collectie bestaat uit enorm veel verschillende categorieën en verschillende afmetingen. De afmetingen glas schilderijen variëren van een kleine 50x70, tot middelgroot of een enorm exemplaar van een glasschilderij met formaat van 110x160.

fotoschilderij op glas

Voordelen foto op glasschilderij

Een foto op glasschilderij heeft als groot voordeel de kwaliteit langdurig behouden blijft. Door de manier waarop dit schilderij gemaakt wordt, is het bestand tegen de invloeden van licht en vuil, waardoor de kleuren beter tot recht komen. Je kan dus jarenlang genieten van het kunstwerk aan de muur, zonder dat de intensiteit van de kleur minder wordt.

Assortiment

Ons aanbod van glasschilderijen bestaat uit diverse soorten. Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten afbeeldingen binnen deze categorie. Zo hebben we schilderijen op glas van auto's, dieren en bijvoorbeeld prachtige landschappen en stedelijke vergezichten. Bekijk het ruime aanbod en maak jouw keuze. Bedenk vooraf wel goed waar je het wil ophangen. Is er genoeg ruimte voor een groot schilderij of kan je beter gaan voor een kleine variant?