Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Kleur
Formaat

Foto Schilderijen Dibond

Desc
per pagina
Desc
per pagina

Dibond

Dibond is een sterke ondergrond om jouw mooiste foto's op te laten afdrukken. De twee aluminium buitenlagen van nog geen halve centimeter dik, met daartussen een dikke zwarte kunststoffen laag is licht van gewicht en zeer geschikt voor meerdere soorten bewerking, onder andere dus het bedrukken met een foto. Doordat het materiaal weerbestendig is, kan je deze fotoschilderijen zowel binnen als buiten ophangen. Een schilderij buiten aan de schutting is iets wat steeds meer mensen doen om hun tuin een persoonlijk tintje te geven. En door het lage gewicht is het ook mogelijk om grote projecten zonder problemen op te hangen.

Fotoafdrukken op dibond zie je vaak in fotogalerieën, waar kunstenaars hun werken tentoonstellen. Dit geeft wel aan hoe professionals het aanpakken, waarmee gezegd kan worden dat dit één van de mooiste manier is om een foto, al dan niet uitvergoot te laten printen. De aluminium afwerking geeft jouw foto de exclusieve look die ze verdient. 

Een fotoafdruk verlijmd op dibond is een presentatievorm die je veelal terugziet in galerieën. Het beeld wordt niet rechtstreeks geprint op het materiaal, maar eerst belicht op Fuji fotopapier. Daarom doe je nooit concessies aan de kwaliteit van de afdruk. Voor een mooie zwart-witfoto kies je een van de speciale zwart-wit mogelijkheden. Opgespannen op het aluminium blijft elk werk zeer goed tegen materiaalvervormingen beschermd.

Dibond schilderij gouden natuur 118x70

Dibond RVS

Het is ook mogelijk om een foto op dibond te laten drukken in combinatie met een RVS look. De RVS nerf, die je nog net door de foto heen ziet, geeft het geheel een strak en modern uiterlijk. Zeker bij een zwart-wit foto komt deze optie heel mooi tot zijn recht. Deze afdrukken worden op dezelfde manier gemaakt als de normale RVS fotoschilderijen. Met deze techniek is een trend ingezet die nog jaren populair zal zijn. Net als de gewone dibond schilderijen, zijn de RVS uitvoeringen in diverse maten beschikbaar. Bekijk het complete aanbod en kies een dibond afdruk dat past bij jouw interieur.

Dibond Goud

Een fotoschilderij op dibond is ook verkrijgbaar met hoogwaardige gouden details. Een donkere afdruk met goud erin verwerkt ziet er modern uit en geeft een ruimte een uniek hoogstandje. Dankzij het vochtbestendige en duurzame materiaal verkleurt een dibond schilderij niet. Ideaal voor als je wil gaan voor een modern fotoschilderij, maar niet de glans van een afdruk op glas wil.