Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Kleur
Formaat

Foto Kunst

Desc
per pagina
Desc
per pagina

Fotokunst

Foto kunst is een verzamel naam voor het op foto print op materiaal waaronder dibond schilderijen. Dibond is een sterke ondergrond waar foto's zijn op geprint. In onze collectie foto kunst zijn verschillende schilderijen te bezichtigen. Dibond schilderijen bestaan uit 3 lagen aluminium. Het mooie van foto print is dat de details veel meer herkenbaar worden en het is alsof je een vergrootglas heb gebruikt voor de foto kunst op dibond schilderijen. Fotoafdrukken op dibond zie je vaak in fotogalerieën, deze prachtige foto kunst is waar kunstenaars hun werken tentoonstellen. Dit geeft wel aan hoe professionals het aanpakken, waarmee gezegd kan worden dat dit één van de mooiste manier is om een foto, uitvergroot te laten printen. De aluminium afwerking geeft jouw foto de exclusieve look die ze verdient. Dibond is een strak materiaal en daarom past dit soort schilderijen ook in een strak of industrieel interieur.

Een fotoafdruk verlijmd op dibond is een presentatievorm die je veelal terugziet in galerieën. Het beeld wordt niet rechtstreeks geprint op het materiaal, maar eerst belicht op Fuji fotopapier. Daarom doe je nooit concessies aan de kwaliteit van de afdruk. Voor een mooie zwart-wit foto kies je een van de speciale zwart-wit mogelijkheden. Foto print op aluminium blijft elk werk zeer goed tegen materiaalvervormingen beschermd.

Een fotoafdruk verlijmd op dibond is een presentatievorm die je veelal terugziet in galerieën. Het beeld wordt niet rechtstreeks geprint op het materiaal, maar eerst belicht op Fuji fotopapier. Daarom doe je nooit concessies aan de kwaliteit van de afdruk. Voor een mooie zwart-witfoto kies je een van de speciale zwart-wit mogelijkheden. Opgespannen op het aluminium blijft elk werk zeer goed tegen materiaalvervormingen beschermd.

Dibond schilderij weimaraner

Foto print RVS

Het is ook mogelijk om een foto op dibond te laten drukken in combinatie met een RVS look. De RVS nerf, die je nog net door de foto heen ziet, geeft het geheel een strak en modern uiterlijk. Zeker bij een zwart-wit foto kunst komt deze optie heel mooi tot zijn recht. Deze afdrukken worden op dezelfde manier gemaakt als de normale RVS fotoschilderijen. Met deze techniek is een trend ingezet die nog jaren populair zal zijn. Net als de gewone dibond schilderijen, zijn de RVS uitvoeringen in diverse maten beschikbaar. Bekijk het complete aanbod en kies een dibond afdruk dat past bij jouw interieur.

Foto kunst Goud

Een foto kunst schilderij op dibond is ook verkrijgbaar met hoogwaardige gouden details. Een donkere afdruk met goud erin verwerkt ziet er modern uit en geeft een ruimte een uniek hoogstandje. Dankzij het vochtbestendige en duurzame materiaal verkleurt een dibond schilderij niet. Ideaal voor als je wil gaan voor een modern fotoschilderij, maar niet de glans van een afdruk op glas wil. Omdat rvs materiaal erg strakke look heeft kan dit ook in een modern of industrieel interieur. Doordat er goud bij in verwerkt is komen er warme tinten aan de orde en dit kan gelijk een warme en sfeervol interieur creëren.