Foto Kunst Schilderijen

77 producten

Pagina
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

77 producten

Pagina
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Foto kunst schilderij online kopen

Adembenemende Foto Kunst online kopen? Fotokunst is de nieuwe trend van dit jaar. Een schilderij van fotokunst is een prachtige toevoeging aan je interieur. Doordat de foto direct op het materiaal geprint wordt zijn de details perfect, hierdoor komt het foto schilderij helemaal tot leven. Het maakt niet uit waar je een Foto Kunst schilderij ophangt, het kan overal in de woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor. Met verschillende afmetingen in onze fotokunst collectie is er voor ieder wat wils. Heb je een modern interieur? Een foto kunst schilderij is onmisbaar in een strak en moderne inrichting en geeft je interieur een stijlvolle uitstraling.

Online collectie Foto Kunst

Wij hebben verschillende foto schilderijen in onze collectie die ook wel foto kunst genoemd wordt. Met een hoogwaardige techniek wordt een afbeelding direct op een materiaal geprint. Onze foto kunst wordt geprint op Dibond, Diamantglas, Plexiglas, Roestvrij staal, Forex of hout. Dibond is een hoogwaardig materiaal dat bestaat uit samengeperst papier vezels die onder hoge druk tot een plaat gevormd worden. Dit materiaal is uitermate geschikt voor foto kunst schilderijen. Het is slechts 3 mm dik en oersterk, bij sommige fotokunst schilderijen zit er nog een flinterdunne roestvrij staal laag overheen waardoor je een uniek reliëf in het schilderij terug ziet komen. Zoek je echt een eye-catcher? Kies dan voor foto kunst op diamant glas. Door de afbeelding op de achterzijde van een glasplaat te printen krijg je een uniek diepte effect uitstraling.

Foto kunst online kopen

Foto Kunst in je Interieur

Elk schilderij heeft een bepaalde invloed op je interieur. Niet elk schilderij past in een bepaald interieur. Landelijk interieur is het verstandig om altijd iets van een natuur element terug te laten komen zoals een dier of een bosrijk gebied. Daarnaast heeft het materiaal er ook mee te maken. Hout schilderijen passen goed in een landelijk interieur omdat er vaak in dit interieur al natuurlijke elementen zijn verwerkt. Met Diamantglas, Dibond en Roestvrij staal schilderijen gaan vaak hand in hand met modern strak of industrieel interieur. Heb jij al industriële elementen in je interieur? Kies dan voor moderne foto kunst op Diamantglas. Je zult versteld staan hoeveel diepte je hiermee aan de ruimte geeft en je kunt hem laten zien, wij hebben ook grote foto kunst schilderijen voor ruimtes die een echte body nodig hebben.

Foto kunst schilderij in de woonkamer