Foto Frame Glas

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Parfum Flesje Chanel N5 Paris Dior Chanel Louis Vuitton Prada Schilderij Glas Collectie 80x80
    € 119,00 € 104,00
    Op voorraad

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij een foto frame op glas wordt een prachtige foto in hoge resolutie direct op een glasplaat geprint. Door het gebruik van een UV printer, wordt de foto er niet echt op gedrukt, maar als het ware ingebrand door deze vooruitstrevende technologie. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van speciale inkt, die bij uitstek geschikt is om de kleuren op glas het best tot zijn recht te laten komen. Bij het drukken blijven de delen die normaal wit zouden worden geheel onbedrukt. Hierdoor krijg je een prachtig diepte-effect wanneer de glazen plaat aan een witte muur wordt gehangen.

Foto frame op glas

Een foto frame op glas heeft als groot voordeel de kwaliteit langdurig behouden blijft. Door de manier waarop dit schilderij gemaakt wordt, is het bestand tegen de invloeden van licht en vuil, waardoor de kleuren hetzelfde blijven. Daarnaast komen door de UV printer de verschillende details van de foto veel beter naar voren ten opzichte van een traditioneel schilderij op canvas. Je kan dus jarenlang genieten van het kunstwerk aan de muur, zonder dat de intensiteit van de kleur minder wordt.

Assortiment foto frame glas

Ons aanbod van dit type schilderijen bestaat uit verschillende werken. Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten afbeeldingen binnen deze categorie. Zo hebben we schilderijen op glas van auto's, dieren en bijvoorbeeld prachtige landschappen en stedelijke vergezichten. Bekijk het ruime aanbod en maak jouw keuze. Bedenk vooraf wel goed waar je het wil ophangen. Is er genoeg ruimte voor een groot schilderij of kan je beter gaan voor een of meerdere kleine varianten?

lazyload
lazyload
lazyload
lazyload
lazyload
lazyload