Eten & Drinken Schilderijen

5 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Eten en drinken schilderijen

Schilderijen van eten en drinken staan natuurlijk perfect in je keuken. Het brengt mensen samen, al zijn het vrienden die gezellig wat komen drinken voor je verjaardag of een diner met familie. Ook een mooi aspect uit deze schilderijen zijn de bestek schilderijen. Deze geven een tijdloze en industriële sfeer vanwege de zilveren kleuren. De schilderijen met eten, onder andere de groente en fruit schilderijen hebben prachtige kleuren. Hier zit metaal in verwerkt voor een uniek 3D effect. Zo zie je dat er zelfs in deze tak nog heel veel verschillende varianten zijn die deze schilderijen tot een gewilt object maken. Neem als voorbeeld het verschil tussen sorbetijs en de kersen. Beide met hun eigen uitstraling en te gebruiken in heel veel verschillende settings.

Schilderij eten en drinken

Verschillende afmetingen schilderijen

De eten en drinken schilderijen uit deze collectie zijn veelal echte klassiekers. Ze zijn er niet om je interieur ontzettend uitgesproken te maken. Deze schilderijen zijn er juist voor de finishing touch in bijvoorbeeld de keuken of eetkamer. We kunnen deze doeken daarom leveren in verschillende afmetingen. Zo vind je altijd wel iets wat net op die ene plek past. Deze fijne finishing touch schilderijen zijn er in de volgende afmetingen:

• Een vierkant schilderij van 60 x 60;
• Een schilderij in de breedte van 93 x 50;
• Of een echte rechthoekige van 30 x 90.

Naast deze afmetingen hebben wij in andere categorieën nog heel veel verschillende afmetingen. Geniet bijvoorbeeld van alle 3D schilderijen, moderne schilderijen en Boeddha schilderijen. Genoeg inspiratie!

Online schilderij bestellen

Het mooie is dat al deze schilderijen gewoon online te bestellen zijn. Het assortiment is met zorg samengesteld. Wij zorgen dat het schilderij gratis bij je thuis wordt bezorgd. Mocht het schilderij toch niet zijn wat u zoekt, of pas het niet in uw interieur. Binnen 14 dagen bieden wij de niet-goed-geld-terug garantie. Omdat wij staan voor onze producten kun je het gewoon kosteloos retouneren. Dan kun je nog eens rondkijken of te zien of er nog een mooie examplaar is dat wel aan jouw wensen voldoet. Daarnaast maken wij gebruik van een eigen verzendservice en bieden wij u gratis verzending aan. Heeft u tenslotte nog vragen? U kunt altijd met ons contact opnemen via onze contactpagina. Mailen en/of bellen kan altijd!