Boeddha Schilderijen

5 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

Boeddha Schilderij online kopen

Een Boeddha Schilderij zorgt voor rust in huis. Wie wil dat nou niet? Een boeddha schilderij die voor een relaxte sfeer in huis zorgt. Boeddha betekent kalmte, innerlijke vrede en eenheid met de natuur. Boeddha schilderijen tonen vaak deze symbolen van puurheid en rust. Deze eigenschappen komen samen in een symbool dat iedereen kent: het dikkende kale mannetje met de verschillende handgebaren. Op een boeddha schilderij staat boeddha altijd afgebeeld. Soms totaal waarbij hij in zittende positie te zien is, of soms alleen het hoofd.

Verschillende soorten Boeddha schilderijen

De boeddha schilderijen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren soorten en maten. Vaak bevat het schilderij natuurtinten omdat het vaak voor rustgevende doeleinden gebruikt wordt. Bent je toch opzoek naar een echte eyecatcher, dan bieden wij ook verschillende boeddha schilderijen in felle kleuren aan. Naast een reguliere complete afbeelding van boeddha zie je ook vaak meerdere plaatjes naast elkaar. Deze schilderijen komen in verschillende afmetingen zodat ze in iedere ruimte passen. Ook zie je steeds vaker boeddha beeldjes, sieraden en andere accessoires zoals kussens terugkomen in het interieur.

boeddha schilderij

Boeddha schilderijen zie je vooral veel bij mensen thuis, maar ook bijvoorbeeld in schoonheidssalons en massagesalons zijn ze vaak te bewonderen. Ben je toe aan iets nieuws in een ruimte? Sommige mensen houden van felgekleurde drukke schilderijen om een ruimte op te leuken, maar om een echt huiselijke sfeer te creëren kan er ook gekozen worden voor een mooi rustgevend boeddha schilderij. Een boeddha schilderij kan perfect gebruikt worden in een ruimte waar je ontspannenheid wilt creëren. Bijvoorbeeld in de badkamer of op de slaapkamer. Wanneer je werkzaam bent in de beauty & wellness branche is een boeddha schilderij ook altijd een mooie toevoeging voor op kantoor of in de werkruimte.

Boeddha schilderij bestellen

Ben je geïnteresseerd geraakt in een mooi boeddha schilderij voor bijvoorbeeld in de woonkamer? Bij ons kan er gemakkelijk een online bestelling geplaatst worden! Deze wordt gratis bij u thuis afgeleverd. Toch niet geheel tevreden over de keuze? Binnen 14 dagen kan het schilderij geretourneerd worden en dan kan deze geruild worden of ontvangt je het aankoopbedrag terug. Toch op zoek naar een ander soort schilderij? Bekijk dan ééns onze Moderne Schilderijen of Dieren Schilderijen.