3D schilderijen

58 producten

Pagina
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

58 producten

Pagina
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren

3D Schilderij online kopen

Een 3D schilderij kopen is een fantastisch idee omdat dit kan zorgen voor een mooie toevoeging aan jouw woonkamer. Doordat het schilderij compleet gemaakt is van metaal, is het schilderij stevig, maar toch ook licht in gewicht. Door het metaal geeft een 3D schilderij een industriële uitstraling. Hierdoor kunnen de schilderijen in elk interieur opgehangen worden. Wij bieden de 3D schilderijen aan met heel veel verschillende prints en kleuren. Misschien houdt je meer van een interieur met veel hout en warme tinten, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een schilderij met dieren, natuur of eten. Heb je juist meer een koel interieur met veel zwart/wit tinten, dan kun je kiezen voor een schilderij met een print van bijvoorbeeld een stad of voertuig. Zo is er de mogelijkheid om de print perfect afstemmen op het interieur.

3D schilderij kopen

Verschillende afmetingen 3D schilderijen

Een 3D schilderij is echt een unieke verschijning. Je zult het niet vaak tegenkomen, en waarschijnlijk ontvang je er veel complimentjes over wanneer deze zichtbaar in je woonkamer hangt. Wij bieden de schilderijen aan in verschillende afmetingen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat een schilderij niet in de woonkamer past. Een aantal bekende afmetingen die wij aanbieden zijn:

• Een vierkant schilderij van 100 x 100 cm
• Een schilderij in de breedte van 120 x 80 cm
• Een kleiner schilderij van 60 x 60 cm
• Of een echte eyecatcher van maar liefst 180 x 90 cm

Natuurlijk bieden wij naast deze afmetingen nog veel meer afmetingen aan. Zo kun je nog kiezen voor een veel kleiner schilderij, die geschikt is voor in kleinere ruimtes zoals het toilet. Of juist een groot langwerpig schilderij dat een lege muur opvult en een totaal nieuwe look aan de huiskamer geeft.

Online bestellen

Je kunt de schilderijen online bij ons bestellen met gratis verzending. Is het schilderij toch niet helemaal naar wens, een andere kleur dan je had verwacht of misschien de onjuiste afmetingen? Binnen 14 dagen bieden wij de niet-goed-geld-terug garantie. Bekijk ook ééns onze prachtige Boeddha schilderijen en Bloemen Schilderijen