Schilderij natuur 100x100

Levering binnen 3 tot 5 werkdagen
Speciale prijs € 149,00 Normale prijs € 164,00

Olieverf schilderij van de natuur

Een schilderij met natuur. Met een stromende rivier en statische bomen. Geeft een rustgevende sfeer in je woonkamer of kantoor. Dit schilderij met prachtige natuur is zeer geschikt voor grote muren.

Natuur schilderijen

De natuur schilderijen geven vaak een mystieke uitstraling aan de ruimte. Zeker bij dit handgeschilderde olieverf schilderij laat je het echte schilderijen terugkomen in de ruimte. Of je nu kiest voor een abstract schilderij van een landschap of een bloem of een groot canvas. Beide hebben hun eigen uistraling en unieke eigenschappen. Wij hebben een groot aantal objecten van de natuur. Van prachtige landschappen tot mooie bloemen

Handgeschilderd

Dit schilderij is handgeschilderd. Dit zie je terugkomen in contouren van de rivier en de bomen op de achtergrond. Ben je gek op de natuur én schilderijen? Dan is dit doek op canvas absoluut een aanrader. Bij dit object zijn de zijkanten uiteraard meegeschilderd en leveren wij deze canvas inclusief ophangsysteem. Na ontvangst van dit prachtige schilderij kun je hem dus meteen ophangen. Zo haal jij een stukje natuur in huis. 

Eigenschappen schilderij natuur:

- 100% handgeschilderd

- Olieverf op canvas van hoge kwaliteit

- Opgespannen op houten spieraam

- Zijkanten zijn meegeschilderd

- Direct op te hangen

- Voorzien van ophangsysteem

- 100% niet mooi geld terug garantie

Meer informatie
Kleur Blauw
Materiaal Canvas linnen
Afmetingen 100x100 cm
Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Merk Schilderijbestellen