Schilderij olifant Close up 90x120

Levering binnen 3 tot 5 werkdagen
Speciale prijs € 195,00 Normale prijs € 219,00

Schilderij olifant

Een prachtig schilderij van een grijze olifant. Deze olifant is geschilderd in close up. Hierdoor zie je heel mooi de contouren van de olifant terugkomen in het schilderij. Het doek heeft de perfecte afmetingen voor een grote muur. De combinatie van de afmeting en de close up maakt dat je echt een band krijgt met de olifant. Het klinkt misschien gek, maar je gaat het zelf ervaren als dit schilderij in jouw kamer hangt. 

Handgeschilderd

Dit doek is niet gedrukt of geprint door een machine. Nee, het is geschilderd met olieverf, 100% handgeschilderd. Het doek is gespannen op kwalitatief hoogwaardig canvas dat niet zomaar scheurt. Uiteraard zijn de zijkanten meegeschilderd, zodat er geen lelijke witte rand van het canvas doek zichtbaar is/ Naast deze close up hebben we ook nog andere schilderijen van olifanten. We hebben verschillende varianten op glas, metaal en 3D. Bekijk de verschillende opties en je krijgt vanzelf een band met het juiste schilderij. 

Eigenschappen schilderij

  • - 100% handgeschilderd
  • - Olieverf op canvas van hoge kwaliteit
  • - Opgespannen op houten spieraam
  • - Zijkanten zijn meegeschilderd
  • - Direct op te hangen
  • - Voorzien van ophangsysteem
  • - 100% niet mooi geld terug garantie

Bestel meteen gemakkelijk en voordelig dit sprekende schilderij van de olifant, één van de meest fascinerende dieren ter wereld. We verzenden elk schilderij binnen Nederland helemaal gratis. En bevalt het doek toch niet zoals je had verwacht, kan je het altijd binnen 14 dagen terugsturen.

Meer informatie
Kleur Grijs
Materiaal Canvas linnen
Afmetingen 90x120 cm
Levertijd 3 tot 5 werkdagen
Merk Schilderijbestellen