Zoals jullie al wel hebben gezien hebben wij een collectie schilderijen van Wandkraft. In de deze blog leggen wij uit waarom wij samenwerking met Wandkraft en wat het inhoud. Nieuwsgierig klik dan op de link om naar de website te gaan Wandkraft. Het mooie van deze collectie is dat ze rekening houden met het complete plaatje. De wanddecoratie van Wandkraft houdt met elke woonstijl rekening!. Hierdoor heb je een betere impressie wat je in huis haalt en of het daadwerkelijk past in je interieur. Als je een schilderij besteld bij Wandkraft gaan ze gelijk voor je aan de slag en duurt het 8 á 10 dagen voordat je van je schilderij kan genieten.

 

Schilderijen en interieur

 

Er wordt rekening gehouden met verschillende woonstijlen de foto’s die hieronder volgen geven je een indruk wat het met je interieur doet. Het materiaal wat gebruikt wordt om de schilderijen te maken speelt ook een hoofdrol.

Landelijk

Urban stijl

Bohemian kleurrijke schilderijen

Stijlvol Luxe

Scandinavisch natuurkunst

 

Schilderijen en landelijke woonstijl

Landelijk is ouderwets gezellig! Met warme tinten en hout elementen.

Urban is stedelijk! Industrieel en ruig.

Schilderijen en Urban woonstijl Schilderijen en Bohemian woonstijl

Bohemian is artistiek en persoonlijk. Een bonte mix met een verhaal.

 

Stijlvol Luxe de naam zegt het al chic en tijdloos.

Schilderijen en Stijlvol Luxe

 

Scandinavisch gaat het om rust! Minimalistisch en lichte kleuren.

Scandinavische invloeden

 

Schilderijen & materiaal

Dibond wit

Dit materiaal is perfect voor een foto print het is enorm duurzaam en ligt in gewicht. Dibond schilderij van de wandkraft collectie is 3 mm dik. Het is samengeperste aluminium en je noemt het dibond als het minimaal 3 mm dik is.

Rvs

Schilderijen van rvs zijn hetzelfde materiaal als dibond, maar met rvs schilderij zit er een geborstelde coating laag erop verwerkt. Het heeft een strakke en matte afwerking. Dit past perfect in het urban en industrieel interieur.

Diamantglas

Schilderijen van dit materiaal is enorm helder glas. Kleurrijke schilderijen op foto print zijn buitengewoon intens. En zwart wit foto komen beter tot z’n recht vanwege de helderheid en er is vrijwel geen sprake van een groene gloed. Deze glas schilderijen passen in elk interieur afhankelijk wat voor foto erop geprint is.

 

Thema’s van de schilderijen

Er zijn verschillende thema waar rekening mee gehouden wordt. En die vind je terug in de schilderijen collectie.

Stads leven & Ritme van de steden

Prachtig leven & Kunst van de natuur

 

Europees wildleven & Wildleven

 

Op de boerderij & Heldere vleugels

 

Botanische verhalen

 

Beweging & Reisverhalen

Nederlandse meesters

Erfgoed

Muziek

Gezichten

Kunst facsimile & Kunstambachten

Land van de opkomende zon

Funky

Teksten

Winter Wonders

Verschillende afmetingen voor schilderijen

De meest voorkomende afmetingen onder de wandkraft schilderijen. Voor elk schilderij is er een ideale afmeting de foto is zo gemaakt dat de formaat beter tot zijn recht komt. Dus bij sommige schilderij zie je 3 verschillende opties en bij een andere 6 bijvoorbeeld. Hier onder staat een lijstje van welke afmetingen er zijn.

 

- 74x74

- 48x98

- 98x48

- 70x118

- 118x70

- 148x98

- 98x148