Landschap schilderijen

 

Er zijn enorm veel landschappen in de wereld. Dit is een van de reden dat schilderijen van landschappen ook veel voorkomen. Schilderij bestellen heeft meer 200 verschillende mogelijkheden wat betreft de landschap collectie. Van stedelijk tot zeegezichten, bosrijke en landelijke schilderijen de keuze is reuze waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

 

Bosrijk schilderij online bestellen

Bosrijk

 

De schilderijen met bossen creëren rust en eenheid. Met sommige schilderijen is er kleur gebruikt en andere hebben de warme natuur tinten. Het bos staat bekend om de betoverende sfeer die het uitstraalt. Wat voor gevoel krijg jij bij een bosrijk schilderij? Liefhebbers vinden in de natuur rust en verbondenheid. Hoewel het keer op keer wetenschappelijk bewezen is dat de natuur onze geestelijke gesteldheid ten goede komt, wisten mensen dit al lang voordat we psychologisch onderzoek verrichtten. Inspirerende spreuken over de natuur werden al opgeschreven in de tijd van filosofen en zijn nog altijd razend populair. Onze liefde voor natuurlijke schoonheid wordt tegenwoordig geuit door kunstenaars, natuurkundigen, fotografen en reisbloggers.

 

Stedelijk

 

Stedelijke kunst

Stedelijke schilderijen hebben een tijdloze en moderne invloeden in je interieur van de Brooklyn Bridge die je hierboven ziet staan tot de hoge wolkenkrabbers van New York. We hebben onder andere schilderijen van de yellow cabs al rijdend door de stad die nooit slaapt. We hebben niet alleen stedelijke schilderijen van New York natuurlijk hebben we prachtige schilderijen van het romantische Parijs.

Neem gerust even een kijkje bij deze prachtige eye catchers!

 

Stranden & Zeegezichten

Stedelijke kunst

Alle landschappen stralen een bepaalde rust en geborgenheid uit met een tijdloze wandeling over strand of kijkend in de verte over de zee het creëert een harmonisch en warm thuis gevoel. Mensen vinden het heerlijk om even uit te waaien op het strand met de zon die schijnt, de heldere blauwe zee en het zand wat op goud lijkt. Met een licht briesje in je haren en de golven die af en toe je voeten raken. Dit zou een reden kunnen wezen dat je een maritiem schilderij neemt. Is jullie interesse gewekt wat wij in onze strand collectie hebben? Klik dan bovenste woorden stranden & zeegezichten. Wij willen jullie bedanken voor het lezen wat onze blog!