Schilderijen en kleur trend 2020

 

Denk aan groen!. We worden steeds meer bewuster van onze omgeving en denken groener. De woningen en interieur zijn steeds meer energiezuiniger gaan leven. De kleuren en woontrend van 2020 natuurlijke kleuren en materialen. Nu vraag je af wat heeft dit te maken met schilderijen nou een heleboel. Kunstenaars zijn in de ban van gevoel en natuur. De trend is rustige en warme kleuren zoals bruin, beige en oranjeachtige kleuren. Naast de rustgevende kleuren is de kleur van 2020 ook bekend gemaakt en dat is ijsblauw! Vergelijkbaar met de kleuren die je in het prachtige glas schilderij hieronder.

Kleuren trend 2020

 

Behr de verfproducent riep ook de kleur van 2020 uit. Warme groene kleur met licht gele gloed. De naam van deze kleur wordt Back To Nature genoemd.

Blog December 2019

 

Natuurlijk hoef je niet altijd met de trend mee te gaan. En ieder ander heeft zijn eigen smaak. Toch is het leuk om dit te weten en hoe meer je het ziet op tv of je wordt geïnspireerd op pinterest des te meer er een kans is dat je het koopt. We hebben gezien dat Flexa verfproducent ook een kleur bekend heeft gemaakt. Ze noemen deze ‘’Tranquil Dawn’’ dit is een rustige grijs, blauwe, groenige kleur. Geïnspireerd oor de lichtstralen in de ochtend!. Hieronder hebben we een foto van kleuren die je veel terug gaan komen in woontrends in 2020.

Van links naar rechts met kleuren.

- Aarde

- Diep & dramatisch

- Gevoelvol & Fleurig

- Luxe & kust

- Kwistig & exotisch

- Knus & veelzijdig

- Helder & levendig

Blog Kleuren

 

- Aanpasbaar & geaard

- Fris &Verkwikkend

- Energiek & optimistisch

- Eclectisch & Globaal

- Modern & verfijnd

- Verzachtend & Sereen

- Zacht & samengesteld

Je kunt altijd inspiratie op doen op onze pinterest borden klik op het gekleurde woord en je wordt doorgestuurd.