November Blog

Maandelijkse blog schilderijen interieur Maandelijkse blog schilderijen interieur

Schilderijen geven een persoonlijke twist

Het is November en de tijd van lekker warm binnen zitten is aangebroken. De winter is bij uitstek een fijne periode om je huis meer intimiteit te geven. Warmte en gezelligheid sluiten de kou van het seizoen buiten. Met een paar aanpassingen geef je interieur nog meer die persoonlijke uitstraling waarin jij je thuis voelt. Schilderijen geven ook warmte en persoonlijkheid zie bijvoorbeeld de schilderijen die je hierboven ziet.

Je kunt een sfeervol interieur creëren omdat je in deze maanden toch grotendeels binnen bent. Het is heerlijk vertoeven en het is belangrijk dat iedereen samen is en ook prettig voelt. Kunst en schilderijen spelen hierin een belangrijke rol. Schilderijen vertellen een verhaal en geven een unieke impressie in je interieur. Schilderijen benadrukken de intimiteit en brengt harmonie. Het is leuk om afwisseling te creëren het zorgt voor variatie en voor plezier. Doordat je met andere factoren rekening houd maak je een comfortabel huis en interieur.

Schilderijen met kleur of contrasten geven je interieur meer diepte. Zwart en wit zijn eigenlijk geen kleuren, maar door zwart én wit schilderijen in je interieur terug te laten komen krijg je meer diepte. Je kunt eindeloos met dit contrast spelen, door afwisselend de aandacht op zwart of op wit te leggen en door andere kleuren toe te voegen. Schilderijen waarvan kleuren dicht bij elkaar liggen zoals zand, bruin en grijstinten maken een neutrale basis. Zie de schilderijen in de foto het geeft een rustgevende sfeer.

Maandelijkse blog schilderijen interieur

Combineer schilderijen met bijvoorbeeld, prints en foto’s, je kunt er nooit genoeg van hebben om variatie samen te stellen. Een schilderij kan kleuren versterken of nadruk leggen op lijnen en vormen. Wanneer je bijvoorbeeld behoefte hebt meer zachte elementen in je kamer, kun je daarop aansluiten door een schilderij met een figuratieve afbeelding op te hangen. Gaat je voorkeur uit naar meer contrast, dan kan een krachtig abstract werk dat effect vergroten.

Maandelijkse blog November interieur

Uit eindelijk maakt het helemaal niet uit wat voor schilderij je kiest en gaat erom wat jij mooi vind en dat het een prettig gevoel bij je opwekt. Wij willen je bedanken voor het lezen van onze blog. De gekleurde woorden verwijzen je naar een categorie of naar een specifiek schilderij die op de website staat. Indien we je interesse hebben gewekt veel shop plezier.