Januari Blog

 

Onze januari blog gaat over prachtige ronde schilderijen de meeste schilderijen in onze collectie zijn rechthoekig, vierkant of meer luiks schilderijen. Genoeg redenen om een rond exemplaar erbij te doen! Ronde schilderijen geven een subtiel en elegante vorm in je interieur. Er is natuurlijk niks mis met de andere vormen maar variatie in schilderijen vormen is altijd fijn! Zie voorbeeld de afbeelding hieronder met het ronde schilderij die wij in onze collectie hebben. Het paarse woord verwijst je naar onze ronde schilderijen categorie. Indien we je nieuwsgierigheid hebben gewekt kun je altijd facebook in de gaten houden voor onze wekelijkse update.

 

Ronde Schilderijen Blog

 

Trend haal ronde vormen in huis!

 

Ben jij toe aan iets nieuws? Kies voor iets unieks en hips in huis. Er zijn veel mooie vormen die je in het interieur kunt presenteren en daar is rond er één van! Hoewel deze vorm al langer in ons interieur te zien is krijgt het niet de aandacht die het verdient. In een interieur zie al snel dat er vierkante en rechthoekige vormen zijn bijvoorbeeld een bank of de tv meubel. Dit is erg praktisch en functioneel omdat het huis zo is gebouwd. Door een rond glas schilderij of een rond olieverf schilderij erin te mixen geef je het een leuke en speelse twist in je interieur. Hou er natuurlijk wel rekening mee dat je rond terug laat komen al is het in een tafel of een vloerkleed. Zo creëer je eenheid. De inspiratiebeelden hieronder laten zien dat rond echt perfect kan in huis.

 

Ronde Schilderijen Blog Ronde Schilderijen Januari Blog

 

Ben je op zoek naar een specifiek vorm?

Je kan gemakkelijk het gewenste schilderij zoeken door middel van de categorieën of je kunt inspiratie een boost geven door lekker rond neuzen op pinterest. Wij zijn dagelijks bezig om inspiratie te zoeken voor onze schilderijen collectie en onze pinterest is een perfecte manier. Bij elk schilderij wat wij op facebook of pinterest zetten staat duidelijk een prijs indicatie. Daarnaast staat bij elk schilderij de afmeting vermeld, zodat je direct kunt kijken of het gewenste schilderij wel past in de ruimte waar je het wil gaan ophangen. Heb jij jouw ideale schilderij gevonden? Wij bezorgen deze helemaal gratis bij jou op locatie.