Handgeschilderd Olieverf

Olieverf Schilderijen Hand Geschilderd

Olieverf schilderijen de hand geschilderde kunstwerken in onze collectie. Al eeuwen de pracht en praal van schilderijen. Olieverf schilderijen zijn er in alle soorten formaten, thema’s en technieken verkrijgbaar. We vertellen over wat voor soorten olieverf schilderijen wij hebben. Er is enorm veel variatie en geven een impressie van een top 3 die we hebben uitgekozen. Deze schilderijen zijn nooit exact hetzelfde als je op de foto ziet, omdat het hand geschilderd is door de kunstenaar. Van sommige schilderijen hebben we video’s hierdoor krijgt je nog betere indruk van wat je in huis haalt. Niet alle olieverf schilderijen hebben we een video, maar vraag en wij zullen kijken of het mogelijk is.

Afmetingen en formaten olieverf schilderijen

Hand geschilderde olieverf schilderijen hebben we in verschillende afmetingen hieronder hebben een lijst in de formaten die verkrijgbaar zijn. Van de kleinste schilderijen in onze collectie tot XL schilderijen.

- 60x60

- 70x70 en 80x80

- 90x90 cm

- 100x100

- 120x60

- 120x80 en 120x90

- 140x70

- 150x50 en 150x60

- 120x120 en 150x150

Blog Juni 2020

Thema en technieken van hand geschilderde schilderijen

De thema’s en categorieën die we hebben zijn enorm de foto van het bloemen schilderij die je hierboven ziet staan heeft de bloemen thema’s ook wel vindbaar in de categorie bloemen schilderijen. Deze prachtige paarse hortensia’s en lelies schilderij heeft goud erin verwerkt deze techniek die de kunstenaar toepast noemen we ook wel de druip techniek. De tweede techniek die je onder in het schilderij ziet is het olieverf vermengt met lijm. Vervolgens is er warmte aan de pas gekomen waardoor er een gebroken stukje is.

De tweede foto die je hierboven ziet is een modern abstract schilderij de techniek die hier gebruikt is dat olieverf is gebruikt maar ook stof dit is een linnen soort stof. De kunstenaar doet dit om het ultieme 3D effect te creëren. Het olieverf schilderij komt letterlijk tot leven.

aluminium art

Het laatste olieverf schilderij is een vlinder schilderij ook wel te vinden in de dieren categorie. De vlinders hebben aluminium erin verwerkt dit geeft hetzelfde 3D effect in de andere schilderij. Aluminium is licht in gewicht en geeft en duurzaam en modern sfeer.