Herfst invloeden

 

Favorieten Kleuren Van De Herfst!.

De herfst is volop aan de gang de bladeren vallen van de bomen. Het is truien weer en prachtige bomen geven verschillende kleuren weer. Hou jij ook zo van herfst kleuren en wil je de warmte binnen houden? Deze blog gaat over de herfst en de inspirerende kleuren die we van buiten naar binnen kunnen halen. Herfst is een van de mooiste seizoenen betreft natuur kleuren. Waar in de lente of zomer frisse kleuren populair zijn, vraagt de herfst juist om wat warmers. Denk aan kleuren als aubergine, rood, kastanje, maar ook groen- oranje en geel tinten. Hier zijn een aantal tips betreft herfst en wooncomfort.

Warme kleurige schilderijen, kaarsen, dekens en kussens.

Herfst invloeden

 

Herfst Accessoires

Heb je geen zin om je hele interieur aan te passen elk seizoen. Dan kun je ook kleine hints van herfst binnen presenteren een schilderij met warme koperen kleuren.

Herfst invloeden

 

Geur

Geef je huis een geuren boost. Maak het aangenaam door de geuren vanille, zoethout of appeltaart. Dit zijn ultieme geuren waar je gelijk thuis voelt. Wij willen je hartelijk bedanken voor het lezen van onze herfst blog. Hou onze sociale media in de gaten op pinterest kun je een boel inspiratie op doen en met onze facebook pagina posten wij geregeld nieuwe post over de collectie.