Wil je je huis vernieuwen zonder een compleet interieur aan te schaffen. Dan is het een goed idee om een schilderij te nemen. Het is een trendy en betaalbaar alternatief voor je wanddecoratie. De nieuwe schilderijen collectie bestaat onder andere uit rvs en dibond schilderijen. Hieronder twee prachtige voorbeelden. 

Dibond schilderij en Foto RVS Schilderij

Dibond schilderij online bestellenRVS schilderij online kopen

Kunst en inspiratie

Kunst is overal en dat is een van de redenen dat je overal inspiratie op kunt doen. Loop een stukje door je woonwijk heen en bekijk de natuur en de dieren die hierin voorkomen. Inspiratie betekend letterlijk inademing en het is interessant om inspiratie uit te oefenen door het te schilderen. Maar je kunt ook een foto maken en dan uit laten printen. Dit kan op verschillende soorten materiaal zoals plexiglas, rvs of dibond en het is aan jouw welk materiaal je voorkeur heeft. Natuurlijk hangt het ervan af wat jou inspireert om die aankoop te maken.

Type schilderijen

Het kan iets persoonlijks zijn zoals je eigen huisdier of je geliefde familie die je een mooi plekje wilt geven in je interieur. Of beter gezegd, ermee pronken. Bij een ander interieur vind je bijvoorbeeld Abstracte schilderijen. In dit interieur gaat het dan meer om het schilderij zelf. Het zal zeker niet minder persoonlijk zijn maar het heeft een totaal andere invloed op de ruimte. Daarom is het zo mooi en leuk om te zien wat het beste in je interieur past en waar de keuze op valt wat betreft schilderijen. Het maakt niks uit of je een modern, landelijk, industrieel of shabby chique interieur hebt. Er is altijd wel een schilderij dat erbij past. In een modern interieur zou dit schilderij wel heeft goed passen. De warmte van de kleur goud en de natuurlijke look van de varens geeft een tijdloze invloed.

Shabby Chique look

Als je voor een totaal andere inrichting gaat zoals een shabby chique look bijvoorbeeld dan zal dit schilderij meer de voorkeur hebben.Welke kleuren kenmerken de shabby chic stijl? De kleuren wereld van shabby chic wordt gekenmerkt door lichte en subtiel daarom zullen pastel fans zich bij deze stijl van inrichten helemaal thuis voelen! De lichte kleuren worden in de hele stijl teruggevonden: roze, blauw en violet zijn erg populair en kleurrijke pastels en levendige felle kleuren worden hier zeker niet gebruikt. De poederachtige pasteltinten vormen een perfecte stijl in combinatie met subtiel grijs, antiek wit en lichtbeige.

Voor elke stijl een optie

Zoals je kunt lezen zijn er ontzettend veel opties. Voor elke interieur zijn er bijpassende schilderijen online te vinden. Laat je verrassen door de ruime keuze in onze shop. Een aanrader om mee te beginnen is de uitgesproken en exclusieve collectie