Stukje geschiedenis

Wat is Glas? Glas is zo oud als de aarde zelf en het bestaat uit de grondstoffen die soda en kalkrijk zijn. Hoewel het niet precies bekend is wanneer glas is ontstaan. Glas is een materiaal dat reeds lang gekend is. Vermoedelijk moet de oorsprong in de Egyptische oudheid worden gezocht. Uit archeologische vondsten blijkt dat er al glasproductie was rond 3000 voor Christus in de vorm van glas gieten. Glas schilderijen zijn zeer duurzaam en gaan dan ook eeuwig mee. Door de manier waarop dit schilderij gemaakt wordt, is het bestand tegen de invloeden van licht en vuil, waardoor de kleuren hetzelfde blijven.

V/p>

Productieproces

Bekijk het filmpje als je nieuwsgierig bent geworden hoe het productieproces gaat van de glas schilderijen collectie. Daarnaast komen door de uv printer de verschillende details van de foto veel beter naar voren ten opzichte van een traditioneel schilderij op canvas. Je kunt dus jarenlang genieten van het kunstwerk aan de muur, zonder dat de intensiteit van de kleur minder wordt.

 

Moderne kunst Photo art gallery

 

Collectie

De meeste glas schilderijen zijn van bezienswaardigheden en steden gemaakt. Het is toegankelijk en makkelijk voor de fotografie. Wat je bijvoorbeeld in onze collectie tegen komt is de Brooklyn Bridge en de hoge wolkenkrabbers in New York is ook een geweldig schilderij. Heb je een lichte voorkeur voor een zeilboot dan is er ook genoeg keuze. Van een wijze uil tot een trotse leeuw in het hoge gras. De natuurfoto's die in onze collectie voorkomen zijn zeer gevarieerd van zeegezichten en tijdloze stranden. Daarnaast hebben we prachtige bosrijke foto kunst met warme kleuren zoals groen en bruin. Ons aanbod van glasschilderijen bestaan uit diverse soorten we hebben ook een aantal plexiglas schilderijen. Dit wordt op dezelfde manier uv geprint dan alle andere foto print mogelijkheden. We hebben een aantal links hieronder voor je neem gerust een kijkje bij onze nieuwe collectie foto print schilderijen.