Januari Blog 3D Art

 

Metaal Schilderijen Blog!

 

Schilderijen van metaal geven het ultieme industriële sfeer. Het mooie van metaal is dat je erop kan schilderen en dat zie je terug in onze 3D metaal collectie. Hierdoor kun je de schilderijen warmte en kleur geven. Metaal schilderijen zijn behoorlijk massief dus als je een blikvanger in je interieur wilt hebben dan is dit je schilderij. Hierboven die een gouden metaal schilderijen met de wereldkaart erop. Hier kun perfect zien waar we het over hebben gehad. Metaal is industrieel en de gouden en bruine kleuren geven het warmte. Naast metaal schilderijen hebben we ook houten en metaal schilderijen in een. Dit kun je ook goed combineren vanwege de warmte van het hout en stoere invloeden van het metaal schilderij. Hieronder zie je een voorbeeld van een schilderij met hout en metaal.

Metaal Blog 3D Art

 

Verschillende Metaal Schilderijen

 

Er zijn verschillende categorieën als het op metaal schilderijen aankomt van wereldkaarten tot zeilboten. De volgende schilderijen die je in onze metaal of metaal houten collectie terug ziet zijn grotendeels rijtuigen, landschappen en dieren. Ontdek nog veel meer want dit is niet het enige. De rijtuigen ook wel auto’s hebben verschillende mogelijkheden er is de bekende Amerikaanse auto of een kleurrijke rode Kever. De andere rijtuigen die er zijn de treinen of zeilboten. Landschappen van prachtige oer Hollandse molens of stedelijke grachten. De lieve dieren onder de schilderijen schattige puppies of een kleurrijke haan. Er is genoeg keuze en het aanbod van deze collectie wordt maandelijkse aangepast. Als een schilderij niet meer terug komt wordt er een alternatief voor gezocht.

Afmetingen 3D Schilderijen

 

Naast dat we verschillende thema’s hebben zijn er ook verschillende afmetingen. Hoe groter hoe zwaarder de metaal schilderijen zijn zwaarder dan de andere schilderijen die wij in onze collectie hebben. Doordat er metaal in verwerkt is geeft het een massieve indruk. Een klein metaal schilderij van 60x60 is onder de 10 kilo. Als je kiest voor een 100x100 of een 120x80 ga je al snel richting de 12 á 15 kg. Hieronder benoemen we de metaal schilderijen van klein naar groot. Ook hebben we een impressie foto gemaakt van alle afmetingen. Hierdoor krijg je een betere indruk van hoe het aan de muur lijkt en heb je beetje een indicatie hoe groot het lijkt. Om echte indicatie te kunnen geven kun je altijd zelf op je muur uitmeten hoe dat schilderij lijkt. Bijvoorbeeld met een doos of een meetlint.

  • 60x40
  • 40x60
  • 60x60
  • 80x80
  • 100x100
  • 120x80
  • 140x70
  • 150x60
  • 180x60

 

Schilderijen 3D Metaal

 

Wij hebben ook een pinterest pagina klik op het gekleurde woord en je wordt doorgestuurd. Leuk om inspiratie op te doen voor in je interieur.