Maart Blog

 

Vandaag hebben we het over schilderijen die enorm veel kleur hebben. Het straalt vrolijkheid uit en het maakt een goede impressie in je interieur. Kleur is niet voor iedereen weggelegd maar de mensen die de uitdaging aan gaan met kleurrijke schilderijen weten waar ze aan toe zijn en het geeft een prachtige kleuren explosie in je interieur. De schilderijen in onze kleurrijke collectie zijn meer dan 150 schilderijen waar je uit kunt kiezen. En er zit voor ieder wat wils bij van dieren, bloemen en abstracte schilderijen en nog veel meer. Net zoals de verschillende categorieën in de kleurrijke collectie hebben we ook verschillende afmetingen betreft deze kleurrijke kunstwerken. Hieronder zie je vier verschillende kleurrijke schilderijen zodat je kan zien wat het met je interieur doet.

Kleurrijke Schilderijen

 

• Een klein kleurrijke versie van 50 x 50

• Een kleurrijk schilderij die middel groot is 100x100

• Een lang rood groen schilderij 70 x 140

• Of een XXL formaat zoals 160x200 enorme kleuren explosie.

 

 

Kleurvolle Collectie

 

Kleurvolle Schilderijen Blog Kleurrijke Schilderijen Maart Blog Maart Blog Schilderijen Kleurrijke Blog

 

Het kleinste schilderij is van een prachtige botanische groene bladeren groene gele bladeren is 50x50.

Daarna hebben we de 100x100 schilderij kleurrijke stad uitzicht naast dat het kleurrijk is geeft het ook een industriële sfeer.

Schilderij abstract rood groen kunstwerk heeft een lichte structuur erin verwerkt.

Het laatste schilderij alle kleuren van de regenboog en een XXL exemplaar 160x200.

De gekleurde woorden verwijzen je naar het schilderij op onze website. Decoreer je muur op een kleurrijke manier. En laat je inspireren op pinterest we posten wekelijks iets nieuws.