Juli Blog…

 

Modern & Abstract

 

Schilderijen die modern zijn ligt dichtbij abstract. Moderne schilderijen zijn meestal schilderijen die vaak trendsetters zijn. In de categorie moderne schilderijen kan je allerlei verschillende schilderijen treffen. Abstract is er één van de kleuren wit grijs zijn rustgevend en sereen. Zie afbeelding hieronder dit schilderij heeft aluminium erin verwerkt en aluminium geeft een moderne twist in je interieur.

Natuurlijk zijn er nog veel meer opties in de moderne collectie schilderijen. Van het prachtige skyline van Parijs tot een kleurrijke parfum flesje van Valentino.

 

Moderne kunst is een breed begrip. Schilderijen met een moderne twist worden vaak mee geëxperimenteerd dit staat ook in het middelpunt. Fantasie staat hoog in het vandaal betreft moderne schilderijen voor iedereen heeft het een andere betekenis. Sommige vinden het prachtig en zien er ook iets in en de ander heeft liever een andere voorkeur. De kunstenaar houd dus geen rekening met kunstliefhebbers. Je kunt tenslotte niet naar alle ogen schilderen. Schilderijen zijn enorm persoonlijk en ieder persoon heeft een andere ervaring als ze een schilderij bekijken.

 

Moderne kleuren van 2019

Moderne Kleuren Terracotta .

Terra roza is een kleur die zeer populair is in 2019. Wat voor kleur is terra roza? Aardroze. Bruinroze. De kleur van vergrijsde terracotta. Terra Roza loopt van oranjegrijs tot blusher roze en van roestig rood tot baksteenbruin en is de warmste kleur binnen onze kleurentrends. Zie schilderij hierboven. Doordat modern z’n enorm breed begrip is kun je het op verschillende manieren benaderen kijk naar de kleuren die spelen ook een hoofdrol in moderne schilderijen.

 

Moderne Kleuren Donker Groen .

Deze prachtige kleur natuur groen is ook een belangrijke kleur het geeft rust en warmte. Botanisch is erg populair en zal ook altijd in trend blijven. Planten geven een positief effect op je leven.

Kobalt blauw staat ook wel bekend als knal blauw een blikvanger onder kleuren blauw. Schilderijen met de kleuren blauw geeft onder andere Griekse invloeden vanwege de huizen met blauwe accenten. Hartelijk dank voor het lezen van onze blog en we hopen dat je genoten hebt.

Moderne Kleuren Knal Blauw .