Interieur blog!

Industriele stijl

 

Welk soort interieur spreekt jouw het beste uit? Heb je een voorkeur voor een industriële stijl met unieke bouwelementen en grof in materiaal zoals je hieronder ziet. Dit fiets schilderij heeft metaal erin verwerkt voor het ultieme 3D effect van dit metaal schilderij, maar daarnaast geeft het ook een industriele stijl. De kleuren rood roestachtig en koper schilderijen zijn tegenwoordig erg in trend en de industriele stijl is de laatste paar jaren ontzettend populair geworden.

 

Metaal schilderijen bestellen

 

Landelijk interieur

 

Hout is leidend in een landelijk interieur het heeft een natuurlijke uistraling en geeft een knusse en warme plekje. Zoals je kunt zien in de foto hieronder geeft het een rustgevende en rustieke look het schilderij van een Grieks strand met een zonsondergang. Het schilderij is geschilderd door een Griekse kunstenaar Stravos. Hij heeft een gemoedelijk en knus atelier in het Rhodos stad.

 

Grieks schilderijen bestellen

 

Nieuwste trend in interieur

Er is genoeg inspiratie te vinden om je interieur in te richten de komende jaren is groen wonen groen wonen helemaal in trend. Maak er een natuurlijke en tropisch paradijs van je woonkamer of eetkamer. Groenkleuren stimuleert je hersenen om minder van het stresshormoon cortisol aan te maken. En een beetje meer zen in je leven is altijd fijn. En het bosrijk schilderij wat je hieronder ziet ga lekker zitten en geniet. Hebben jullie genoten van onze interieur blog? Dan willen we je bedanken voor de moeite en we wensen je veel lees en shop plezier.

 

Groene schilderijen bestellen