Juni Blog!

 

En we gaan weer los met onze Juni blog en dit keer gaan we het hebben over de trouwe viervoeters. Één van meest betrouwbare dieren onder ons de hond!. Schilderijen van een hond zijn meestal omdat je persoonlijk een liefde hebt voor je eigen huisdier of voor honden in het algemeen. De hond maakt deel uit van je familie en dit kun je mooi uitdrukken door een schilderij ervan op te hangen. Elke hond heeft zijn eigen karkater net zoals een mens en dit wordt duidelijk als je de honden schilderijen ziet.

Honden Schilderijen Blog

 

Elk schilderij en afmeting is verschillend en natuurlijk komt dit ook voor bij de honden schilderijen. Van kleine formaten zoals 74x74 of grotere exemplaren betreft deze prachtige schilderijen van 118x70 en 198x48.

Wekelijks worden er nieuwe schilderijen toegevoegd en wij hebben sinds kort een uitbreiding van assortiment met de honden schilderijen. Mocht er een schilderij van een hond niet tussen zitten vraag ons gerust en misschien kunnen we je helpen. Er komt nog een reeds van 10 schilderijen van honden in onze collectie in de komende weken. Dank je wel voor het lezen van onze blog we hopen dat je geïnspireerd heeft!