Fashion Blog Schilderijen

April Blog

Onze April blog gaat dit keer over de trendsetters de trends en fashion musthaves in onze schilderijen collectie. Schilderijen in de collectie Fashion hebben wij sinds kort aan onze assortiment toegevoegd. De keuze is werkelijk waar reuze. We gaan uitleggen wat voor schilderijen er allemaal beschikbaar zijn. Wat voor afmetingen er zijn in deze schilderijen collectie van de trendsetters. De merk schilderijen die je kunt kopen. Bijvoorbeeld een Chanel parfumflesje van goud die je hierboven ziet staan op de foto schilderij. We hebben ook prachtige fotomodellen met gelikte contouren en adembenemende make-up foto’s.

Merk schilderijen bij schilderij bestellen

Fashion Blog

Zoals je waarschijnlijk is opgevallen hebben wij verschillende fashion schilderijen van merk boeken waaronder Chanel, Prada en Hermes. Dit is een klein voorbeeld van wat er mogelijk is in ons assortiment trend schilderijen. De stapelboeken van de bekende merken hebben verschillende topics. Bij de ene staan er een paar luipaard print pumps op de stapelboeken. Een bij de ander een glas met make-up borstels erin en een klein parfum flesje van Chanel schilderij. De twee schilderijen die je hierboven ziet zijn de witte achtergrond versie schilderij. Scroll nog verder betreft deze collectie want er is zijn verschillende mogelijkheden. Elk achtergrond is anders er is ook eentje met een metallic coatinglaag en een zwarte witte print.

Tassen schilderijen

Naast dat we stapelboeken schilderij hebben zijn er ook tassen en koffers schilderijen. De merk tassen die je hierboven ziet zijn hetzelfde als de boeken. Van Louis Vuitton tot Chanel tassen en koffers schilderijen. Deze schilderijen hebben allemaal een zwarte achtergrond als kleur. Doordat ze een zwarte achtergrond kleur hebben komen de kleuren beter tot zijn recht. Hou jij ook zo van een unieke en vintage sfeer dan zijn dit perfecte schilderijen voor je! De merken die hier voor komen zijn al eeuwen lang enorm bekend. Het merk Chanel is al bekend sinds de jaren 20. Prada is al meer dan 100 jaar een goed bekend merk in de mode wereld.

Fotomodellen schilderijen

De schilderijen die je hieronder ziet zijn net nieuwe schilderijen die we hebben toegevoegd. De fotomodel met goud zwarte make-up. Haar hele lichaam is bekend in body paint en het geeft een zeer mode bewust en chique sfeer. De enorme gouden ketting ook wel een choker genoemd geeft een andere dementie. De ketting bestaat uit allemaal hele kleine lange naalden die om de nek heen buigen. Hierdoor onderscheid je het gouden gezicht en vingertoppen met het zwarte glitter lichaam. Het schilderij met de gouden lippen en het sieraad aan de nagel geeft een sexy en modieuze invloed. De nagel heeft een piercing erdoor heen en gouden diamantje ligt op de lip. De nagellak die ze gebruikt hebben is zwart met een glinstering erin. De lippen zijn zeer sierlijk en smaakvol bewerkt met lippenstift van goud en zwart. Ook hierin komt e glinstering weer terug.

Fotomodellen schilderijen

Afmetingen en formaten schilderijen

De hoeveelheid van de afmetingen van schilderijen is zeer gevarieerd wij hebben de formaten voor je opgesomd van de schilderijen in deze categorie fashion schilderijen

- 60x80

-80x80

- 120x80

- 120x120

Wij willen jullie bedanken voor het lezen van onze blog en voel je je geïnspireerd kun je altijd onze social media volgen!