December Blog

 

Maandelijkse December Blog Maandelijkse December Blog

 

Decoratie & Versieren

De feestdagen zijn weer in aantocht, een maand vol gezelligheid met je familie en vrienden borrelen en bijkletsen. Heb je al een cadeau gehaald voor je vriend(in)? Schilderijen zijn erg persoonlijk en uniek om als cadeau te geven. Kerst is een moment van liefde en saamhorigheid. Zie het schilderij hierboven subtiel en prachtige wit rode tulpen het symbool van de liefde. Dit replica glas schilderij is van de kunstenaar Hans Bollongier. De benaming van dit schilderij stilleven bloemen het stelt een stilleven voor van tulpen, anemonen, rozen en anjers. Als je goed kijkt op het schilderij zie je een hagedis een slak en een rups. Dit kunstwerk van Bollongier is in 1639 geschilderd. Met bloemen als cadeau en een schilderij kun je niet fout gaan. Om de liefdevolle en warme sfeer erin te houden kun je ook een schilderij van de natuur en bloemen bestellen. Dit prachtstuk geeft een betoverende sfeer als of je letterlijk in de bloemenweide zweeft. Klik maar op de gekleurde woorden dan word je doorverwezen naar het schilderij op de website.

Ken je muurmeesters? Een kunstwerk van een oude meester gedrukt op glas of dibond…groot, heel groot of wat kleiner. Er zijn verschillende bekende kunstenaar die onze collectie verbloemen waaronder Vincent van Gogh en Johannes Vermeer. Kun jij de kunstenaars ontdekken hierboven hebben er alvast één van de vijf voor je opgezocht.

 

Winter Wonder Wand!

 

Veel mensen verbinden de rendieren alleen aan kerst, toch kan dit schilderij hele winter door je huis gezelliger en stoerder maken. Het hoeft niet alleen met de kerst periode. Als je een liefde hebt voor rendieren of voor Schotland. Het geeft een warme sfeer vanwege de bruine en rode kleuren en een krachtig persoonlijke invloeden. Wat je wel tijdens de winter en kerst periode als muur decoratie kan doen is dit schaapachtige schilderij. Saaie muren worden eyecathers! Decoreer je muur op een originele manier.

Maandelijkse December Blog Maandelijkse December Blog