Abstract schilderijen online bestellen

Abstracte schilderijen

Deze blog gaat over onze abstracte schilderijen collectie. Over het algemeen is abstract niet realistisch; het heeft geen specifieke vorm zoals figuratief. In moderne abstracte kunst zijn de kleuren, lijnen en vormen leidend. Wanneer dit prachtige werk is ontstaan is niet bekend. Hou jij ook zo van abstracte kunst? Ben je opzoek naar een eye catcher! Over smaak valt te twisten je moet er echt van houden als je moderne abstract in je interieur wilt nemen.

• Felle en subtiele kleuren

Zoals we al eerder hebben besproken zijn de kleuren erg belangrijk in abstracte schilderijen. Hou jij van knalkleuren, dan vind je het schilderij hierboven misschien wel gaaf met de kleur turquoise en blauw. Maar de kleuren kunnen ook subtiel zijn en rust uitstralen klik hier eens dan zie je het schilderij met rustgevende kleuren.

Abstract schilderijen online

• Pastel kleuren en 3D effect

We hebben het over felle en rustgevende kleuren gehad in abstracte schilderij, maar er is natuurlijk ook pastelkleurig abstract. In een aantal schilderijen in onze collectie zoals bij abstracte, moderne en bloemen schilderijen is er aluminium in verwerkt. De reden dat ze dit doen is omdat je dan een perfecte 3D effect krijgt en het is ook enorm in trend om industrieel materiaal terug te laten komen in het schilderij. Het moderne abstracte schilderij wat je hieronder en boven ziet spelende de lijnen, vormen en het materiaal de belangrijkste rol. Neem gerust een kijkje bij onze abstracte en moderne collectie. En we willen je bedanken voor het lezen van onze blog.

Aluminium 3D effect schilderijen online